Am nevoie de un server dedicat pentru web page-ul meu

Ca proprietar al web page-ului Internet, veți avea multe întrebări pentru a vă întreba dacă doriți ca website-ul dvs. să aibă succes. Cum va arăta website-ul meu? Cum îmi voi servi cel mai bine publicul? Ce tip de conținut voi crea pentru publicul meu? Si asa mai departe.

Cu toate acestea, o întrebare care este de obicei trecute cu vederea este correct ce fel de web hosting vei avea nevoie pentru internet site-ul tau. Cele două tipuri principale de găzduire pe treatment le veți alege între acestea sunt hostingul dedicat și dedicat. Mai jos vom arunca cu capul în ceea ce acestea sunt de fapt, astfel încât să puteți make a decision dacă web site-ul dvs. va avea nevoie de un server dedicat, sau nu.

Ce este Shared Internet hosting?

Shared hosting este una dintre cele mai puțin costisitoare forme de gazduire Internet disponibile. În esență, partajați resursele serverului cu alte site-uri care utilizează același components.

Aceasta înseamnă că web-site-ul dvs. folosește doar o parte din puterea și viteza overallă a serverului. Treatment poate duce la scăderea performanței dacă alți clienți încep să utilizeze mai multe resurse de server. De exemplu, dacă aveți un internet site treatment a început să obțină o tonă de trafic, aceasta va scădea performanța altor web site-uri de pe server.

Fiind eficiente din punctul de vedere al costurilor, aceasta este o opțiune comună pentru cei care au început deja sau sunt dornici să își păstreze web site-urile mici. Cu toate acestea, dacă intenționați să creșteți web-site-ul dvs. și să primiți cantități mari de trafic, atunci găzduirea dedicată ar putea fi o opțiune mai bună.

Server dedicat

Ce este Gazduire Dedicata?

Gazduirea dedicata poate fi foarte avantajoasa pentru web-site-ul dvs., dar nu vine cu costuri crescute. Unele planuri dedicate de găzduire pot rula până în sute de dolari pe lună și de mai sus. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un punct în care aveți nevoie de hosting dedicat, atunci sperăm că website-ul dvs. este deja foarte profitabil.

Dedicat hosting, în typical, oferă web-site-ul dvs. cu o securitate mai mare. Pe un server partajat, dacă partajați spațiul cu un web-site care nu practică măsuri de securitate solide, site-ul dvs. poate fi, de asemenea, pus în pericol.

Gazdele dedicate vă oferă, de asemenea, mult mai mult Regulate asupra mediului dvs. de găzduire. Acest lucru poate fi avantajos dacă aveți o natură mai gazduire site tehnică, dar dacă nu sunteți, atunci vă recomandăm să utilizați un server dedicat care este echipat cu un own de asistență reliable.

Caracteristicile suplimentare care vin echipate cu internet hosting dedicat includ o lărgime de bandă mai mare pentru un trafic sporit, împreună cu o mai mare flexibilitate pentru a crea un mediu perfect de găzduire pentru web-site-ul dvs. Net.

Scopul Gazduirii Dedicate
Gazduire dedicată există pentru a oferi un mediu de găzduire stabil, immediate și personalizat pentru internet site-uri mai mari (sau site-uri treatment primesc mult trafic). Dacă ați început pe un strategy de găzduire partajat, dar acum primiți plângeri privind viteza de încărcare lentă, performanța web-site-ului și funcționalitatea, atunci este posibil să confrontți timp pentru a vă îmbunătăți mediul de găzduire.

Gazduirea dedicata poate fi, de asemenea, mai putin susceptibila la hacking si alte amenintari on line, deoarece nu partajati serverul cu o gramada de internet site-uri necunoscute.

Dacă doriți ca un site treatment este mai rapid, mai fiabil și are mai multe funcții de securitate avansate, atunci ar putea fi momentul să deal withți improve la o gazdă dedicată. Dacă sunteți fericit păstrând web-site-ul dvs. mic, cu niveluri minime de trafic, atunci un strategy de găzduire comun ar putea potrivi web page-ul dvs. foarte bine. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, HostGator are planuri de găzduire pentru fiecare idea de proprietar al web site-ului, toate susținute de uptime ninety nine,9% și o garanție de forty five de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *